Home Page Image
  Alap filozófiánk:
a társaságunk szolgáltatásait igénybevevő ügyfelek lehető legszakszerűbb és leggondosabb kiszolgálása, ügyfeleinkkel való rendszeres konzultáció és egyeztetés mellett.
 
 


 


Tevékenységek

Könyvviteli szolgáltatás:

Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok, társasházak stb. könyvviteli nyilvántartásainak vezetése korszerű ügyviteli program segítségével garanciával.  Nonprofit szervezetek (KHT-k, alapítványok stb.) területén is gyakorlattal rendelkezünk.
Adóbevallások elkészítése és elektronikus továbbítása. Adóhatóságok előtti képviselet.

Könyvvizsgálat

Gazdasági társaságoknál és egyéb szervezeteknél az éves beszámoló könyvvizsgálata a könyvvizsgálatra érvényes jogszabályok alapján.
Gazdasági társaságok átalakulásának könyvvizsgálói tevékenységének elvégzése.
A könyvvizsgálat területén is referenciákkal rendelkezünk.

Bér és munkaügyi feladatok

Munkaügyi adminisztrációs, és bér-ügyviteli feladatok ellátása, társadalombiztosítási nyilvántartások előírásszerű vezetése. Korszerű munkaügyi és bérszámfejtési programmal rendelkezünk.

Adótanácsadás

Cégünk adótanácsadást önállóan tevékenységként is végez. A tanácsadással azt kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink a jogszabályok figyelembe vétele mellett a lehető leggazdaságosabb módon adózzanak.

Ezen a tevékenységen belül vállaljuk adóbevallás, önellenőrzések elkészítését, valamint adóellenőrzéseken történő képviseletet és az ellenőrzési jegyzőkönyvekkel, határozatokkal kapcsolatos jogorvoslati kérelmek (észrevétel, fellebbezés, peresítés) összeállítását is.